Close Menu
×

Cart

Obchodní podmínky

Vyřízení objednávky

Po obdržení Vašeho objednávkového formuláře dostanete e-mail s potvrzením Vaší objednávky. Objednávky standardně vyřizuji během 2-4 pracovních dnů. Pokud nebude zboží skladem, v potvrzovacím e-mailu Vám sdělím termín dodání.

Ochrana osobních údajů

Vyplněním a odesláním objednávkového formuláře zákazník uděluje souhlas s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti dodavatele a to v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., zákona o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s ostatními relevantními právními předpisy. Vaše osobní data nebudou zneužita nebo předána třetímu subjektu.

Vzhledem k dobré funkčnosti e-shopu, musím zpracovávat některé vaše osobní údaje. Správcem osobních údajů ve vztahu k tomuto e-shopu je:

Isabela Sopková
Dolanská 301/14 161 00 Praha 6
Česká Republika
IČ: 88628124

telefon: +420 737 93 86 98
e-mail: [email protected]

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytuji.

Obchodní podmínky

Tyto podmínky upravují vztah mezi prodávajícím a kupujícím.

Internetový obchod www.isabelasopkova.cz provozuje:

Isabela Sopková
Dolanská 301/14 161 00 Praha 6
Česká Republika
IČ: 88628124
DIČ: CZ7155150024

Bankovní spojení:
Česká Spořitelna a.s.
Vítězné nám. 817/9, 160 00 Praha 6
Číslo účtu: 143173339/0800
IBAN: CZ89 0800 0000 0001 4317 3339
SWIFT: GIBACZPX

Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku.

Platební podmínky (způsoby platby)

Přepravné a balné

Osobní vyzvednutí ve Šperkařské dílně na adrese Rumunská 27, 120 00 Praha 2, nejlépe po předchozí telefonické domluvě (tel.:+420 737938698)

Cena poštovného a balného / Česká pošta

Šperky zasílám jako cenné psaní, poštovné zahrnuje dárkovou krabičku i balné.

Česká republika 99,- Kč,  Slovensko – 150 CZK / 6 EUR

Dobírka Česká repulika 120,- Kč

Doručování zboží zajišťuje České Pošta a.s. Doručení běžně trvá 2 – 3 pracovní dny po ČR nebo 2 týdny celosvětově.

V případě, že faktura nebude uhrazena bankovním převodem do 5 dnů, dojde ke stornování faktury.

Reklamace a vrácení zboží

Vracející je fyzická osoba, podnikatel, obchodní společnost, firma, právnická osoba či osoba jiným způsobem provozující výdělečnou činnost, dle obchodního zákona. V tomto případě se řídíme plně obchodním zákoníkem v platném znění a k vrácení zboží je přistupováno vždy individuálně, dohodou!

Vracející je fyzická osoba, dle občanského zákoníku:

Na veškeré zakoupené zboží poskytujeme záruku vrácení peněz bez udání důvodů do 14 dnů od převzetí zboží v souladu se zákonem č. 367/2000 Sb., ale pouze v případě, že toto zboží není znehodnoceno používáním, opotřebením z používání a je zpětně zasláno v původním obalu.

Zpětné přepravné hradí plně zákazník!

Zboží je kupující povinen doručit osobně nebo přepravní službou na vlastní náklady na adresu prodejce.
V žádném případě nezasílejte zboží nazpět dobírkou, na zboží vystavíme dobropis a po jeho potvrzení ze strany zákazníka a zaslání nazpět zašleme peníze v odpovídající hodnotě na Váš účet převodem.
Vrácené zboží musí být v bezvadném stavu, neporušeno a nesmí být porušen případný ochranný obal, pokud není možné zboží ochránit při přepravě jiným způsobem a pokud není obal hodnotově příbuzným prvkem daného zboží.
Firma provede ihned po doručení zboží kontrolu jeho stavu, v případě, že jeho stav neodpovídá původnímu, toto zboží nebude přijato a bude naúčtováno opětovné přepravné. Popř. toto zboží přijme, avšak vyměří výši cenu za opotřebení, kterou bude po té požadovat uplatnit od zákazníka, který toto zboží navrátil.

Při řešení navrácení zboží zákazníkem je přistupováno vždy zcela individuálně.

Reklamace zboží

Reklamace jsou vyřizovány podle ustanovení zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně s spotřebitele a občanského zákoníku, oddíl čtvrtý – zvláštní ustanovení o prodeji zboží v obchodě, dále pak dle ustanovení obchodního zákoníku.

Reklamaci musí kupující učinit písemně (e-mailem, faxem, poštou) a v oznámení uvést zjištěné závady
K vyřízení reklamace je nutné předložit kopii faktury, doklad o zaplacení a dodání zboží, jehož vady jsou reklamovány.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z užívání produktů, funkčních vlastností a škod z neodborného používání zboží, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi a chybnou manipulací po převzetí zboží, na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.

V případě, že při dodání zboží došlo při dopravě k poškození obalu, proveďte za přítomnosti řidiče přepravní společnosti kontrolu dodaného zboží. V případě, že došlo k poškození zboží dopravou, tuto zásilku můžete odmítnout převzít. O této skutečnosti nás informujte obratem. Zásilku nelze převzít jen částečně. K projednání reklamace je třeba předložit písemný zápis o poškození zásilky podepsaný příjemcem a přepravní společností.
Kupující je povinen zboží dodané prodávajícím bezodkladně zkontrolovat. Prověřit, zda zboží souhlasí s objednávkou a o případných vadách ihned informovat prodávajícího e-mailem na adresu: [email protected]
Prodávající podá nejpozději do 5 dnů od obdržení reklamace kupujícímu informace o dalším postupu při vyřízení reklamace.

Na pozdější reklamaci nemusí být brán zřetel.

Nakládání s osobními daty a jejich ochrana

Respektuji Vaše soukromí. Podle zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů zaručuji, že vaše osobní údaje jako je vaše jméno, emailová adresa apod. jsou důvěrné, nebudou předána ke zpracováním třetí straně a budou zabezpečena proti přístupu neoprávněných osob.

Vaše informace uchovávám na zabezpečené databázi. Pro úspešné vyřízení objednávky je nutné poskytnout prodávajícímu jméno kupujícího, adresu dodání, fakturační údaje, emailovou adresu a další. Objednáním v rámci internetového obchodu dává kupující prodávajícímu souhlas ke zpracování údaju pro vyřízení objednávky, platby, zprostředkování doručení zboží a archivování osobních údaju o kupujícím a jeho nákupech.

VYHRAZUJEME SI PRÁVO NA URČOVÁNÍ TĚCHTO OBCHODNÍCH PODMÍNEK A ZMĚNY OBSAHU BEZ PŘEDEŠLÉHO UPOZORNĚNÍ. PROSÍM NAVŠTIVTE TUTO STRÁNKU VŽDY PŘI KAŽDÉM NÁKUPU. Tímto žádáme všechny osoby, které se s těmito podmínkami dosud neseznámily, aby tak učinily před započetím užívání těchto stránek. Užíváním internetových stránek s těmito podmínkami souhlasíte.

aktualizováno dne 14. 03. 2018

Zajímají vás novinky?

  • Kontakt